Samenwerking

Om een volledig aanbod te kunnen bieden maakt Expent gebruik van de expertise van anderen. In de afgelopen jaren zijn een aantal vaste relaties ontstaan met de volgende bedrijven en personen:

 

draaijer

 

draaijer+partners werkt met 70 adviseurs aan huisvestingsvraagstukken en gebiedsontwikkeling. De samenwerking met draaijer+partners bestaat sinds 2008. Expent geeft draaijer+partners advies over de inrichting van de eigen organisatie.

Daarnaast geeft Expent in samenwerking met draaijer+partners invulling aan opdrachten bij klanten op het gebied van Het Nieuwe Werken en organisatieontwikkeling. Voorbeelden zijn Unigarant, Gemeente Assen en Radboud Universiteit. Samen organiseren ze ook Masterclasses leiderschap voor relaties van draaijer+partners.

 

sketslogo1

De visie van SKETS richt zich op de duurzaamheid van ons dagelijks gedrag, van organisaties en van de manier waarop we onze maatschappij organiseren. Eén van de belangrijkste vragen die het bureau bezighoudt is op welke manier architectuur daaraan kan bijdragen.

Samen werken SKETS en Expent aan opdrachten op het gebied van Het Nieuwe Werken. Expent richt zich op het vertalen van ambities van organisaties naar gewenste werkstijlen en organisatie ontwikkeling. SKETS vertaalt de werkstijl naar nieuwe huisvestingsconcepten. Hierbij gaat het om de indeling, identiteit en inrichting van gebouwen met variatie in verschillende soorten werkplekken. Gemeente Groningen, Jeugdbescherming Noord en Unigarant zijn voorbeelden van gezamenlijke projecten.

Sprekers

Sinds 2005 organiseert Expent Masterclasses leiderschap en bijeenkomsten bij opdrachtgevers over werk en leiderschap. De combinatie van unieke locaties, inspirerende sprekers en interactieve werkvormen maken deze bijeenkomsten altijd bijzonder. Ervaren leiders en sprekers die boeiend kunnen vertellen over hun ervaring op het gebied van leiderschap delen tijdens deze bijeenkomsten hun inspirerende verhalen. Met een aantal personen is de afgelopen jaren een vaste relatie opgebouwd.